Author Topic: Can't run sample quest  (Read 587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ayato
  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Can't run sample quest
« on: December 02, 2020, 01:05:09 PM »
I added sample quest in the solarus-launcher.exe, clicked [play] button but no response. Also I asked my friend to try it too, my friend's computer is no problem running sample quest, but mine's not. how can i fix it?  :'(

Christopho

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1186
    • View Profile
Re: Can't run sample quest
« Reply #1 on: December 03, 2020, 03:01:40 PM »
Are you able to run other quests?

Ayato
  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Can't run sample quest
« Reply #2 on: December 18, 2020, 03:39:43 AM »
no . i tryed yarntown , also no response :'(

Ayato
  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Can't run sample quest
« Reply #3 on: December 18, 2020, 03:48:22 AM »
ok i got it. i created a new folder &it's default name is Chinese :-[ changed it to english, now it's runnable.  :P

Ayato
  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Can't run sample quest
« Reply #4 on: December 18, 2020, 03:49:20 AM »
anyway thank you! ;D