Author Topic: [possible bug] Custom entity traversing when set to false?  (Read 866 times)

Zefk

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 515
  • Just helping Solarus
    • View Profile
    • Zelzec
[possible bug] Custom entity traversing when set to false?
« on: April 26, 2017, 07:38:10 am »
I set both custom entities not to traverse  "custom_entity".
Code: Lua
  1. entity:set_can_traverse("custom_entity", false)

They still traverse unless I set traversable to false:
Code: Lua
  1. self:set_traversable_by(false)




I set both entities to traverse "custom_entity" when traversable is false and as you can see...they do not traverse.
Code: Lua
  1.  entity:set_can_traverse("custom_entity", true)



It works with the hero. If I set the entities to not traverse the "hero", then they do not traverse the hero.
Code: Lua
  1. entity:set_can_traverse("hero", false)

Both entities in the case of the hero are set to traversable true.
Code: Lua
  1. self:set_traversable_by(true)




Ruthless

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [possible bug] Custom entity traversing when set to false?
« Reply #1 on: February 23, 2018, 09:40:37 am »
I would like to know about the content you have published, can I learn by myself or have some good advice?

Diarandor

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 966
  • Cats are cool! (ΦωΦ)
    • View Profile
Re: [possible bug] Custom entity traversing when set to false?
« Reply #2 on: February 23, 2018, 12:07:59 pm »
Both of them I would say.  ;D
“If you make people think they're thinking, they'll love you. But if you really make them think, they'll hate you.”