Author Topic: How do I convert my 1.4 quest to work with 1.5?  (Read 1045 times)

CitizenKyle

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
How do I convert my 1.4 quest to work with 1.5?
« on: September 10, 2016, 12:10:26 pm »
 :)

Christopho

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1173
    • View Profile

CitizenKyle

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: How do I convert my 1.4 quest to work with 1.5?
« Reply #2 on: September 11, 2016, 08:39:18 pm »
Thank you so much!  ;D

CitizenKyle

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: How do I convert my 1.4 quest to work with 1.5?
« Reply #3 on: September 11, 2016, 09:40:13 pm »
LOL that was so much easier than I thought it would be. Thx for all your hard work christopho!